/

Berhidai (pót)nap a focipályán

4 perc olvasás

Az elmaradt rendezvényeket is meg fogják tartani

A szervezőknek és a résztvevőknek nem maradt más választásuk, mint lemondani, pontosabban elhalasztani az idén először a focipályára tervezett koncerteket, gyermekprogramokat és kísérő rendezvényeket.
Mint azt a héten megtartott, városi képviselő-testület bizottsági ülésein Pergő Margit polgármester asszony tájékoztatójából megtudtuk, a fellépők – az előre nem látható körülményekre tekintettel —megértők voltak, és nem zárkóztak el attól, hogy koncertjüket egy másik, számukra is megfelelő időpontban megtartsák. Így a jövő pénteken, szeptember 27-én egy egyedülálló rendezvényre kerül sor, amit „Berhida 1 Nap” elnevezéssel tartanak meg. Este 18 órakor a Cory-Happy Gang, majd 20 órától a Bon-Bon együttes lép fel a futballpályán felállított színpadion. A koncertek után pedig a büfésátorban kezdetét veszi a Szőke Zoltán Sudri zenéje melletti, éjszakába nyúló mulatság.

Ugyanakkor a gyermekek számára működő vidámpark – körhintákkal. ugrálóvárral és egyéb játékokkal — pénteken reggeltől egészen szombat estig várja a gyermekeket.

A többi fellépő, akiknek ugyancsak elmaradt a berhidai szereplése, későbbi időpontokban lesznek városunk vendégei, hiszen hamarosan az idősek világnapját ünnepeljük, de a karácsony sincs már túl messze, így azokat a produkciókat is megtekinthetik majd az érdeklődők.

Leszögezhetjük, hogy egyetlen meghirdetett műsor sem marad el, csupán más időpontban élvezhetjük azokat. Már csak abban kell bíznunk, hogy a hét közepén kezdődött felmelegedés a jövő hét végéig biztosan kitart, és nem tör ránk ismét egy váratlan, kellemetlen hidegfront, heves széllel, tartós esővel és zimankóval! De ez már nem a szervezőkön múlik.

Kövess: