/

Oltás Berhidán – előzetes regisztráció nélkül

4 perc olvasás

Még december végén jelent meg Müller Cecília, országos tisztifőorvos azon utasítása, miszerint a háziorvosoknak január folyamán legalább egyszer oltási hétvégét kell szervezniük saját rendelőikben. A lehetőségről és ennek időpontjáról pedig idejében értesíteniük kell a pácienseiket.

Berhidán dr. Rónay Barnabás és dr. Izsák Dénes háziorvosok a minap kiküldték a lakossági értesítést arról, hogy a berhidaiak mikor kaphatják meg helyben – előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül — a  COVID19 elleni védőoltást. Az erre vonatkozó szórólapot vélhetőn mindenki megtalálhatta a postaládájában, de ezúton is szeretnénk felhívni a lakosság figyelmét erre a lehetőségre.

Az első oltási hétvégére január 15-én, szombaton 8 órától 13 óráig kerül sor a Hősök tere 34. szám alatti, dr. Rónay Barnabás háziorvosi rendelőjében.

Janssen. Sinopharm, Pfizer és Moderna oltások közül lehet választani. Mint írtuk, nem kell interneten regisztrálni, sem időpontot foglalni, de arra kérnek mindenkit, aki élni kíván az oltási lehetőséggel, szándékát feltétlenül jelezze a

06/70/-381-4144 vagy a
06/88/-455-040, illetve a 06/88/-879-440
telefonszámon rendelési időben.

Képünk illusztráció

A második januári

oltási hétvégét január 28-án, pénteken 14 órától 18 óráig, valamint január 29-én, szombaton 10 órától 18 óráig tartják a Szegfű utca 3. szám alatti, dr. Izsák Dénes háziorvos rendelőjében.

Ezekben az időpontokban is Janssen. Sinopharm, Pfizer és Moderna oltások közül választhatnak a páciensek. Az oltással kapcsolatban rendelési időben kérhetnek felvilágosítást.
Akik a fent jelzett napok egyikén szeretnék felvenni a COVID19 elleni védőoltást, szándékukat jelezzék a következő telefonszámok egyikén: 06/88/789-160, vagy a 06/70/235-4654 számon.

Fontos, hogy mindhárom oltási napon csak a telefonon előre bejelentkezett páciensek kaphatják meg a védőoltást. Viszont, mint azt nap mint halljuk, olvassuk a hírekben, a vírusveszély nem, hogy nem múlt el, de egyre fenyegetőbb méreteket ölt, ezért a saját és embertársaink egészsége megóvása érdekében szükség van védőoltásra.

Éljenek a felkínált lehetőséggel! Csak egyetlen telefonjukba és rövid sétájukba kerül!

Kövess: