/

Kérdőív Berhida sportkoncepciójának elkészítéséhez

2 perc olvasás

Sportol-e rendszeresen? Ha igen, milyen sportágban és hova jár edzésekre? Milyen sportolási lehetőségeket szeretne a lakóhelyén elérni? – Ilyen és ehhez hasonló, a sportolási szokásokra vonatkozó kérdések megválaszolására kéri városunk önkormányzata a helyi lakosságot, az erre a célra kidolgozott kérdőívben.  A felmérés célja, hogy reális képet kapjanak településünk sportéletéről, az itt lakók sportolási szokásairól, sporttal kapcsolatos gondolatairól – mit hiányolnak leginkább, miben szeretnének fejlődést.

A kérdőívet nyomtatott formában az Önkormányzati Híradó decemberi lapszámában vehették kézbe a berhidaiak. Az önkormányzat kifejezett kérése, hogy a kérdőívet név és cím megadása nélkül töltsék ki, és mindenképpen őszintén válaszoljanak, így segítve a város sportéletének fellendítését. Az ezzel kapcsolatban felmerült kérdéseiket pedig írják meg a e-mail címen.

A kérdőívet elektronikusan is elérhetővé tettük. Híroldalunkon, és a közösségi oldalakon is, így az internetet használó polgártársaink elektronikusan is megválaszolhatják az abban feltett kérdéseket.

A kérdőív erre a linkre kattintva érhető el:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpF8fjoMhlDVilF0ukldsgvtqiBfpaO94XZLzGxkBrYpWZQA/viewform?usp=pp_url

Kérünk mindenkit, hogy kitöltésével segítse városunk sportéletének fellendítését!

Kövess: