/

Járda, rendelő, közkonyha

3 perc olvasás

Noha úgy tűnhet, hogy ebben az esztendőben, főként az elhúzódó járványhelyzet miatt, kevesebb látványos fejlesztés történt településünkön, a valóság azonban az, hogy csupán negyedik negyedévben sikerült a megnyert pályázatok megvalósításához a megfelelő kivitelezőket megbízni, így most egy időben több beruházás is zajlik Berhidán.

Mint tudjuk, ahogyan mindenkit, az építési vállalkozásokat is egyre jobban sújtotta, sújtja a vírusfertőzés gyors terjedése, egymás után jelentenek beteget a dolgozóik. Ennek dacára minden igyekezetükkel azon vannak, hogy a kivitelezői munkálatok határidőre elkészüljenek. Folyamatban van a Hősök teréhez közeli Gyermekorvosi Rendelő és az épületben működő Védőnői Szolgálat helyiségeinek teljes felújítása.

A belső terekben itt is munka folyik, nemsokára megújulnak

Mint arról hírt adtunk, a járdafelújítások, illetve építések is folytatódnak városunkban, és ezzel a fejlesztéssel is jól haladnak. Ezúttal – részben pályázati forrásból részben települési önrészből — a Rózsafa, a Platánfa és a Dózsa György utca járdája újulhat meg. Utóbbi – az ott élők nem kis örömére — már el is készült. A másik két utcában pedig hamarosan folynak a munkálatok. 

A Dózsa György utca új járdát kapott

A Süni Óvoda konyhájának teljes felújítása is folyamatban van, és az új eszközök beszerzése is sikeresen megtörtént, így az ott dolgozók hamarosan szép új és korszerű konyhában készíthetik majd az ételeket.

Még nem túl bíztató, de alakul a Süni Óvoda konyhája

Mindezek olyan fejlesztések, amelyek egyelőre még nem látványosak, hiszen főként beltéri munkálatok folynak, de amint elkészülnek, és birtokba vehetik az érintettek, városunk egész közösségét szolgálják majd.

Kövess: