/

Buszjárat a Gyermekorvosi rendelőbe

3 perc olvasás

Mint arról már értesülhettek, hamarosan elkezdődik a berhidai Gyermekorvosi rendelő és Védőnői szolgálat helyiségének teljes felújítása. Azonban az építkezés ideje alatt sem maradnak ellátás nélkül a páciensek, hiszen Dankáné Dr. Csontai Erzsébet átmenetileg a peremartongyártelepi Szegfű utca 3. szám alatti Gyermekorvosi rendelőben – előre egyeztetett időpontban – a megszokott rendelési időben fogadja a betegeit. Mivel a peremartoni rendelő meglehetősen távol esik a doktornő körzetéhez tartozó lakosoktól az önkormányzat felvette a kapcsolatot a helyi buszjáratok szolgáltatójával és módosította a közszolgálati szerződést. Ennek köszönhetően, december 31-ig, hetente kétszer, hétfőn és pénteken külön buszjárat indul a Polgármesteri Hivatal elől a peremartoni Szegfű utca 3. szám alatti Gyermekorvosi rendelőbe, majd onnan vissza is szállítja a pácienseket. Ha szükség lesz rá, jelen szerződést meghosszabbítják.

A rendelési idő az alábbiak szerint alakul:
Hétfő: 8-14
Kedd: 11-14
Szerda: 13-14
Csütörtök: 13-15
Péntek:  8-12

Fontos, hogy a rendelés idejére időpont kérése szükséges.
Elérhetóségek:
Kérjük, bármelyiket is választja, csak egy módon keressen meg minket, vagy telefonon, vagy messengeren, esetleg emailben!

Facebook, messenger: Berhida Gyermekorvosi Rendelő (24 órán belül válaszolunk)

Telefon: 06-88-455-538  (A rendelés előtt 30 perccel, vagy utána egy órával. A rendelés ideje alatt nem vesszük fel a telefont.)

e-mail:   (24 órán belül válaszolunk)

A Védőnői szolgálat átmenetileg a Hunyadi tér 2. szám alatt érhető el, a háziorvosi rendelő mellett, ahol szerdánként a vérvétel történik. A tanácsadás ideje nem változik.

Elérhetőségeink: Hétfőtől péntekig: 8-16 óráig
Csecsemő tanácsadás: Szerdánként 8,30-tól 11,30-ig
Önálló tanácsadás és kismama tanácsadás telefonos előjegyzés alapján (csütörtöki napokon)
Elérhetőségek:
Bodnár Lajosné Ági: 06-30-390-64-01
Csányi Ramóna Mária: 06-30-390-60-78

Kövess: