Borsos Dávid Berhida kinevezett körzeti megbízottja

2 perc olvasás

Borsos Dávid Berhida kinevezett körzeti megbízottja

Önkormányzatunk képviselői egyhangúan támogatták dr. Linczmayer László rendőr alezredes, a Várpalotai Rendőrkapitányság vezetője által benyújtott javaslatot, miszerint a jövőben Borsos Dávid rendőr főtörzsőrmester kinevezéssel töltse be a berhidai körzeti megbízott csoportjában a megüresedett csoportparancsnoki státuszt.

Borsos Dávid eddig megbízással látta el a körzeti megbízotti feladatokat városunkban. 2008. július 1-jén került a Várpalotai Rendőrkapitányság állományába, de körzeti megbízottként 2013. február 1-től látja el szolgálati feladatait Berhidán.

Végleges kinevezése előtt, az ide vonatkozó szabályozásnak eleget téve, a közbiztonság helyi feladatainak eredményes megvalósítása érdekében az illetékes önkormányzat képviselő-testületének is véleményt kell alkotnia, támogatja-e, hogy a rendőr főtörzsőrmester továbbra ebben a beosztásban folytassa a munkáját.  Mivel Borsos Dávid igen régóta teljesít szolgálatot Berhidán, a képviselők ellenvetés nélkül egyetértettek a kinevezésével, így ő a jövőben a berhidai körzeti megbízott csoportjában kinevezett csoportparancsnoki beosztásban látja el a feladatait.

Kövess: